Over Your! communication

Home / Over Your! communication

Over Your! Communication

Bij Your! Communication houden wij ons bezig met de ontwikkeling en realisatie van on- en offline projecten gericht op de recreatiebranche. Wij zijn een jong bureau met een passie voor marketing. Vanuit ons kantoor in Harderwijk werken wij met enthousiasme en plezier non-stop aan het creëren van platforms gericht op de dag- en verblijfsrecreatie, toerisme en evenementen.

Of het nu gaat om de promotie van een groepsaccommodatie, vakantiepark, dagattractie, museum, speeltuin of dierentuin, via onze platforms helpen wij je graag om onder de aandacht van jouw doelgroep te komen!

Your! platforms

Van schoolreisjes tot een last minute vakantie en van kamperen tot een dagje naar de dierentuin, wij zijn actief in de volle breedte van de recreatiebranche.

Your! puzzle

Binnen ons aanbod streven wij altijd naar de beste mix & match voor jouw organisatie, zodat we voor jou een optimaal resultaat kunnen behalen.

Your! ideas

Om je in deze snel veranderende wereld ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe creatieve concepten.

Your! teamwork

Wij werken samen met zowel commerciële als niet-commerciële partijen om altijd up-to-date te zijn van de laatste marketing trends & ontwikkelingen.

ONZE KLANTEN

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!